Vinkkejä joulunaikaan!

78695622 2561733927197741 5476291290486276096 n

Taas se yllätti meidät, nimittäin joulu. Joka vuosi se tulee mutta välillä vielä nopeammin kun osasimme odottaa. Joskus nykypäivänä on vaikea miettiä mitä voisimme antaa läheisillemme lahjaksi (tämä klisee: kun niillä on jo kaikkea). Halusin kirjoittaa näin pienyrittäjän näkökulmasta pienen stoorin tästä aiheesta. 

Joskus ajattelemme hieman liian vaikean kautta näitä lahja-asioita ja osa saa siitä jopa kunnon stressin itselleen. Itse olen viime vuosina jättänyt huomattavasti vähemmälle isojen lahjojen hankinnan ja keskittynyt enemmän antamaan aikaa ja hyvää mieltä. Tarkoitan tällä että olen koittanut käydä katsomassa isovanhempia enemmän ja auttanut läheisiä arkisissa jutuissa. Tänä vuonna päätin viedä äitini joululahjaksi Lauri Tähkän konserttiin (josta varmasti jää hieno muisto; onhan se keikka isossa jäähallissa). Mutta jos todella haluat miettiä miten voit keventää joulun taakkaasi niin käytä hyödyksi meitä pienyrittäjiä ja meidän tarjontaa. Tuo vaikka isä parturiin tai mummu jalkahoitoon, osta puolisello lahjakortti vaikka intialaiseen päähierontaan tai kustomoituun kasvohoitoon. Nämä pienet arjen luxushetket on nykyään monella hyvin vähissä ja kiireen keskellä unohtuu onko aamulla pessyt hampaat kun lähtee töihin. Tälläinen ihana pieni hetki omaa aikaa on monelle todella ihana yllätys, ja saattaapa siitä jopa tulla tapa että alkaa hyödyntämään palveluita joista saa hyvän mielen ja lisää virtaa.

Niinkuin meidänkin liikkeessä niin on tarjolla monia erilaisia palveluita, ja isojen tilojen myötä meillä on mahdollisuus tehdä vaikka parihoitoja (esim.hierontaa tai kasvohoitoa tai vaikka intialaista päähierontaa). Voimme halutessasi panostaa erityisesti ympäristöön jossa hoito tehdään, jos esim haluat puolison kanssa tulla viettämään ihana rentoutumishetken. Tuoksukynttilöitä, aromaattista öljyä ja rentouttavaa musiikkia. Kyllä siinä kireämmätkin aivot nollautuu.

Lahjakortteja on mahdollista tehdä mille summalle tahansa tai mihin palveluun vain, joten siitä ei kenelläkään jää kiinni etteikö olisi varaa ostaa lahjaa sille tärkeälle. Postitamme myös lahjakortteja joten sekään ei koidu ongelmaksi. 

Itsekin monesti sanon keskustelujen välissä kuinka ihanaa olisi saada joskus vaikka lahjakortti kasvohoitoon. Se vain on se mikä aina jää. Ja meillä alan tyypeillä niin eihän meillä ole mitään tarvetta tuolle palvelulle:) teemmehän sitä töissä. No joo, eihän se niin mene että liian hyvin tulisi itsekään hoidettua aina itseään kaiken arjen keskellä. Voin kuitenkin kertoa että kun olen käynyt nyt vyöhyketerapiassa kerran viikossa meidän ihanalla Suvilla, on oloni huomattavasti parempi. Sen muistaa vasta sitten kun sen hyvän olon saa takaisin että millainen se onkaan.

Kannustan miettimään tätä asiaa, ihan jokaisen. Mikä WIN-WIN tilanne tässä onkaan kun kaikki edes joskus hyödyntäisi lahjahankinnat meille pienyrityksille ja meidän palveluihin. Vaikka saamme siitä toki verorahoja suomelle niin saamme siitä paljon muutakin, ja me pystymme paremmin kehittämään palveluitamme kun saamme enemmän asiakkaita ja enemmän palautetta ja kehitysideoita.

Rakastakaa lähimmäisiänne ja tuokaa valoa toistenne päiviin.. pienin teoin.. joka päivä!

Sydämmellä OasiSpan Jonna-tonttu