Kosmetologi

Tarkasti räätälöidyt hoidot joka tarpeeseen!

swish3

 OasiSpa kosmetologien palvelutarjonnasta löydät:

 

Kasvohoidot

Jalkahoidot

Käsihoidot

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ripsien kestotaivutus

Karvanpoisto sokeroinnilla

 

Lisätietoja hoidoista löydät alempaa!

swish4

 • OasiSpa kasvohoidot

  Valikoimassamme on monta eri mittaista kasvohoitoa jotka sisältävät kaiken laitehoidoista kuorintoihin (paitsi mikroneulauksen). Valitse vain haluamasi hoidon pituus ja räätälöimme paikan päällä ihosi mukaisen hoidon! Miedon tuoksuiset hoidot sopivat myös miehille. 

  Voit myös varata erikseen AHA- happokuorinnan, silmänympäryshoidon sekä mikroneulauksen.

   

  Custom kasvohoito 75min:

  Räätälöimme paikan päällä ihosi tarpeen mukaisen hoidon. Lämpimiin peittoihin kietoutumisen jälkeen huolellinen alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, päähierontaa, tarvittaessa laitehoito (ei mikroneulausta), tarvittaessa mekaaninen puhdistus, tehoseerumin kanssa hellivä hieronta, naamio ja loppuvoide.

  Luxury custom kasvohoito 120min:

  Kahden tunnin hoito sisältää huolellisen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihotyypin mukaisen kuorinnan, päähieronnan, laitehoidon (ei mikroneulausta), tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, täydellisen rentouttavan pitkän hieronnan tehoseerumin kera, pohjanaamion, erikoisnaamion, seerumin sekä loppuvoiteet.

  AHA- kuorintahoito:

  Ihoa tasoittava, huokosia supistava, kirkastava ja heleyttävä kuorintahoito. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ihoa rauhoittavan ja kosteuttavan naamion sekä loppuvoiteet.

  Silmänympäryshoito:

  Hoito pehmentää silmänympäryksen pieniä juonteita, kiinteyttää, suojaa sekä kosteuttaa. Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

  Mikroneulaus:

  Ihoa uudistava erittäin tehokas hoito, jolla voidaan mm:

  -Madaltaa juonteita
  -Häivyttää arpia
  -Pienentää ihohuokosia
  -Tehostaa hoitavien aineiden imeytymistä!

  Hoito suositellaan aina otettavaksi sarjahoitona, jolloin saadaan parhaat tulokset. Suositeltu hoitoväli 3-6 viikkoa ja noin 3-6 kertaa. Käytämme hoitoon mikroneulauskynää, johon vaihdamme aina jokaiselle asiakkaalle uuden steriilin hoitopään. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaushoito halutulle alueelle jonka aikana ihoon imeytetään tehoampulli, lopuksi tehokas naamio sekä loppuvoiteet.

  p3

 • Laitehoidot

  Kaikki laitehoidot paitsi mikroneulaus sisältyvät 75min, 90min sekä 120min kasvohoitoihin tarpeen mukaisesti!

  Ultraäänipuhdistus:

  Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, puhdistuksen ultraäänilaitteella, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

  Timanttihionta:

  Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Iho näyttää hoidon jälkeen selvästi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä ja puhtaammalta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihiontalaitteella, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ampullin imeytyksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

  Kiinteyttävä ultraääni:

  Ikääntyvälle iholle tai ikääntymisen ensimerkkeihin kiinteyttävä ja tehoaineita syvälle imeyttävä hoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän ultraäänihoidon, ampullin imeytyksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

 • Jalkahoidot

  Jalkahoito 60min:

  Jalkojen rentouttava kylvetys, kovettumien ja kuivan ihon huolellinen raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, hieronta, kynsien lakkaus ja ihotyypin mukainen loppuvoide

  OasiSpa-jalkahoito:

  Jalkojen ylellinen kylvetys, kuorinta, kovettumien ja kuivan ihon huolellinen raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, pitkä hieronta, kosteuttava naamio, kynsien lakkaus ja ihotyypin mukainen loppuvoide. Kesto noin 90min.

  Käsihoidot

  Pikamanikyyri:

  Kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, lakkaus yhdellä värillä ja hoitovoide.

  Perusmanikyyri:

  Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, lakkaus yhdellä värillä ja hoitovoide.

  SPA- manikyyri:

  Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, hoitava ja kosteuttava naamio, kynsien lakkaus yhdellä värillä, käsien hieronta ja hoitovoide

  Parafiinikäsihoito:

  Käsien kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio sekä käsien hieronta.

  Hemmotteleva parafiinikäsihoito:

  Käsien kylvetys, sokerikuorinta, kynsinauhojen ja kynsien kevyt siistiminen, kynsinauhaöljy, käsivoide, parafiininaamio, loppuvoide

Takaisin