Henkilökunta

Alla voit tutustua henkilökuntaamme:

 • 2 2030 067

  Jonna Hakala, omistaja

  PARTURI-KAMPAAJA/SKY-KOSMETOLOGI/MEIKKITAITEILIJA/RIPSIMUOTOILIJA

  PUH: 0408383930 s-posti: jonna@oasispa.fi IG: @tmijonnah

  Jonna valmistui parturi-kampaajaksi Vammalan ammatikoulusta vuonna 2004 ja kosmetologiksi Valkeaskosken ammattiopistosta vuonna 2006. Kosmetologikoulun yhteydessä Jonna opiskeli myös meikkitaiteilijaksi. Alan työt Jonna on aloittanut kosmetologiksi valmistuttuaan 2006 ja Beauty Parkiin hän siirtyi vuonna 2009. Omistajana hän on toiminut Beauty Parkissa, nykyisessä OasiSpa:ssa vuodesta 2011.

  Kosmetologin työssä Jonna käyttää Denova Pro -sarjaa ja kampaamopuolella hänellä on väreistä käytössään Goldwell (myös Elumen), SIM sensido ja Trillion tones . Jonna tekee myös sokerointeja (Alexandria), Simplex Bonder-, OLAPLEX- ja K-18-käsittelyjä hiuksille, Simply Natural Mago hiustenpidennyksiä ja hiusten keratiinisuoristuksia. 2017 vuoden alussa Jonna kävi myös ripsienpidennyskurssin (kengurumimmit). 2017-2018 Jonna on aloittanut kouluttautumisen intialaisten hoitomuotojen parissa ja tällä hetkellä Jonnan palveluihin kuuluu myös Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta sekä Intialainen päähieronta. 2019 Jonna kävi polygel koulutuksen kynsien parissa kengurumimmeillä sekä hieman tämän jälkeen myös Shellac kestolakkaus-koulutuksen. Tällä hetkellä meneillään on Wennbergin laaja ripsikoulutus josta on tarkoitus valmistua marraskuussa 2021. 

  Panostan työssäni siihen että asiakas saa mahdollisimman korkealaatuisen palvelun, ja haluan käyttää ajan 100%:sti penkissä istuvaan asiakkaaseeni. Tämän vuoksi en esimerkiksi vastaile puhelimeen kun teen työtä vaan toivon että minulle jätetään  viesti ja palaan asiaan kun on vaikutusaika tmv. Toivotan kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi. Ja joskus jos minun kalenteri näyttää täydeltä niin varatkaa rohkeasti aikaa Elenalle, joka tekee lähes kaikkia samoja töitä kuin minä (kaikki asiakastiedot meillä löytyy koneelta joten on turvallista tulla myös palveluun muille liikkeemme tekijöille).

  Tmi Jonna Hautala, y-tunnus: 2222221-0

 • 6B6E9BA6 7A78 40F7 A99A 0A1FD3CFDDFD

  Natalia Manikainen/ kestopigmentoija, täyteainehoitaja, ripsimuotoilija ja sokeroija

  IG: @manisgyle_beauty s-posti:natalia.manikainen@hotmail.com

  Aloitin työskentelyn OasiSpa:ssa toukokuussa 2023. 

  Intohimoni on aina ollut luoda kauneutta ympärilleni. Parasta on se, kun saan korostaa asiakkaiden parhaita puolia ulkoisesti. Se saa ihmisen voimaan hyvin myös sisältä päin ja sitä kautta kohottaa myös itsetuntoa. Haluan luoda asiakkailleni hyvän ja turvallisen tunteen, niin että luokseni on aina kiva tulla kerta toisensa jälkeen 

  Työnjälkeni on ammattitaitoista ja huolellista. Erikoisalaani on:  

  • Täyteainehoito 

  • Kestopigmentointi 

  • kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit 

  • Ripsienpidennykset 

  • kestovärjäykset sekä kestotaivutukset ja kulmien laminointi 

  • Minulta saat myös sokeroinnit hellävaraisesti mutta ripeästi! 

   
   

  Toivotan jokaisen lämpimästi tervetulleeksi minulle rentoutumaan ja kaunistautumaan 

  nähdään siis hoitolalla! ❤️ 

 • IMG 6075

  Ilo Miikkulainen/ Kosmetologi, sokeroija ja meikkitaiteilija

  Valmistuin keväällä 2023 kosmetologiksi & liityn kesäkuussa OasiSpa:n tiimiin!

  Palveluihini kuuluu kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit kestolakkauksien kera, sokeroinnit, kulmien laminointi & värjäys, ripsien kestotaivutus & värjäys ja myös meikkauspalvelut!

  Periaatteeni kosmetologina on tarjota jokaiselle asiakkaalle omakohtainen sekä tehokas hoito jossa hänen toiveensa ja tarpeensa otetaan 100% huomioon, mutta samalla sellainen hetki jossa asiakas saa täysin rentoutua ja karata arjesta hoidon ajaksi! Mun luo saa tulla juuri sellaisena kuin on!

  Meikkausten parissa minulle voi tulla vaikka minkälaisin hulluin ideoin tai ihan vain etsimään sitä juuri sinunlaista meikkiä! 

  Tervetuloa siis mulle hemmoteltavaksi, otan teidät aina iloisin ilmein OasiSpa:lla vastaan! ❤️

  IG : @ilon_ilmein         Sposti: ilonilmein@gmail.com