MEISTÄ

OasiSpa:ssa panostamme jokaiseen hoitolamme asiakkaaseen kunnolla ja keskitymme siihen että kokemuksesi olisi mahdollisimman rentouttava. Käytössämme on kauneuden-, hiusten- ja ihonhoidosta laadukkaimmat tuotesarjat joiden avulla pystymme tarjoamaan parhaimmat mahdolliset tulokset sekä paikan päällä että kotihoitoon. Kauneushoitolassamme työskentelee vain pieni määrä ihmisiä, jonka avulla myös takaamme asiakkaalle mahdollisimman hyvän ympäristön rentoutumiseen ja arjen huolien poisheittämiseen.

Kaikilla työntekijöillämme on vuosien kokemus alalta, joten meillä saat varmasti turvallista ja laadukasta palvelua. Keskitymme myös siihen että kouluttaudumme jatkuvasti, jonka avulla takaamme ammattitaidon joka ei ole jämähtänyt viime vuosituhannelle. Toivomme myös aina asiakkailta palautetta palvelumme laadusta, koska se on meille paras keino kehittää hoitolamme toimintaa. Ilman teitä ei ole meitä. Meille suuri kunnia olisi saada palautetta hoitolamme Facebook- sekä Instagram- sivuille suoraan teiltä asiakkailta.

Toivomme että löydät meille palveltavaksi joko yksin tai kaveriporukalla. Meillä on myös mahdollista pitää kauneushoitolassamme esimerkiksi synttärijuhlia (pikakampausten tai meikkien parissa). Tarvittaessa järjestämme kursseja ja kauneusiltoja asiakkaillemme esimerkiksi meikkauksen tai hiustenlaiton parissa! Räätälöimme aina tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten kysy rohkeasti meiltä lisää.

Tarkista uusimmat tiedotteemme ja ajankohtaiset infot Facebook-sivultamme! 

Ystävällisin terveisin,
OasiSpa:n tiimi