Hemmottelevat vartalohoidot

 

 Täydelliset spa- vartalohoidot koulutettujen tekijöiden käsissä!

 79646792 2712967192082432 8215542022224740352 n

UUTUUS! Hemmotteleva ja syvävaikutteinen bambukeppihieronta

Lämpimien bambukeppien avulla tehtävä hieronta rentouttaa syviä lihaksia ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Keppien lämpö sekä erilaiset hierontatekniikat tehostavat hierontaa, ja näin ollen menetelmä on verrattavissa perinteiseen urheiluhierontaan tai syväkudosten hierontaan. Bambukeppihieronta huoltaa lihaksia, sekä samanaikaisesti kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Rentouttavan hieronnan jälkeen tunnet itsesi energiseksi.

Kuumakivihieronta

Ajasta riippuen valitun alueen tai koko vartalon klassinen hieronta lämpimien kivien ja hemmottelevien öljyjen kera. Tämä hoito ei jätä kylmäksi!

Klassinen vartalohoito

Kokonaisvaltainen vartalohoito jossa ensin kuivaharjataan iho päästä varpaisiin ja sen jälkeen käsitellään koko kroppa klassisella hieronnalla valitsemasi öljyn kera.

Imukuppihieronta

Vanhaan kiinalaiseen hoitomenetelmään pohjautuva kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Imukuppeja painamalla saadaan iholle aikaan alipaine, joka imaisee pehmytkudoksen sisäänsä ja sen jälkeen kuppeja liu'utetaan öljytyllä iholla. Hoito mm. aktivoi lymfanestekiertoa, aineenvaihduntaa, kuona-aineiden ja nesteiden poistoa, auttaa lihaskireyksiin ja jännitystiloihin sekä kosmeettiseen selluliittiin. Saatavilla lisäpalveluna sekä omana hoitonaan hierontana ja selluliitin täsmäiskuna!

Kiinteyttävä ultraäänihoito

Ultraäänihoito tehdään toiveiden mukaan sitä kaipaavalle alueelle, erittäin tehokas esimerkiksi pakaroille, reisille tai lantiolle! Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja jatketaan kuorinnalla, ultraäänihoidolla, hieronnalla sekä lopuksi hoitovoide. 

Selkähoito

Selän iho saa osakseen paljon rasitusta mm. hien ja vaatteiden muodossa. Hormonit ja akne aiheuttavat tukkeumia ja tulehduksia joita kunnon puhdistuksella sekä hoidolla saadaan vähennettyä. Tässä hoidossa tehdään perusteellinen alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio sekä lopuksi laitetaan vielä kosteuttava hoitovoide. Saat mukaasi myös kunnon kotihoito- ohjeet.

 

Takaisin