Sokerointi karvanpoisto

Meillä karvanpoisto tehdään laadukkaalla, puhtaalla Alexandrian vartalosokerilla

juliste 2

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä,
joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi

 Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona, sillä voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko! 

 Sokeroida voidaan paljon eri alueita

 Hiusraja, kulmat, näkyvät nenäkarvat, kasvoissa olevat hennot karvat, korvakarvat ja korvalehtien kuorinta,ylähuuli ja leuka, parran rajaus, kainalot, selkä, rinta, käsivarret, sormet, kämmenselkä, jalkaterät, varpaat, sääret, reidet, bikiniraja, brassi...

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

 Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Alexandria sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Sokeritahna ei riko ihoa tai katko karvoja 

 Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti  ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta ja karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille.

 Pystyy poistamaan myös hyvin lyhyttä karvaa    

 Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi.

Sokeroinnin hinnat alkaen 15€

Ajanvaraus : Jonna 0408383930

tai netistä www.booksalon.fi/OasiSpa

Takaisin