Parturi-kampaamo

Tervetuloa rautaisten ammattilaisten palveltavaksi!

OasiSpa:n parturi-kampaamossa saat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua aina kotihoito-opastukseen saakka. Tekijämme kouluttautuvat säännöllisesti jotta pysymme ajan hermoilla ja hallitsemme uusimmat trendit sekä tekniikat, unohtamatta klassisia perustekniikoita. Käytämme vain laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita sisältäviä tuotteita ja kuuntelemme toiveesti tarkasti. Saatavilla on myös allergiaystävälliset Sim Sensitiven tuotteet, jotka käyvät herkemmillekin asiakkaille.

 • Käytämme Sim sensitiven ja Goldwellin tuotteita hiusten väri- ja kihartamiskäsittelyssä. Värikäsittely tekee hiuksistasi terveet ja kiiltävät, laadukkaat aineet takaavat varman ja pitkän värin keston. Kotihoitoon on meillä saatavilla sekä KMS että Sim Sensitiven DS- sarjan tuotteita.
 •  Meiltä saatavana myös hiusten keratiinisuoristuskäsittely Alfaparf Lisse Design-tuotteilla. Tuotteet sisältävät kera-kollageenia ja amazonin babassu- öljyä joka pehmentää, siloittaa ja suoristaa hiusta. Keratiinisuoristukseen halutessasi varaa aika  konsultaatioon puhelimitse. Ei online ajanvarausta.
 • Hiustenpidennyksissä käytämme Simply Naturalia, joka soveltuu hyvin myös suomalaiselle hennolle hiukselle. Tarjolla teippi- ja sinettipidennys sekä uutuutena magopidennykset. Pidennyksissä aina varattava ensin konsultaatio aika puhelimitse (ei online ajanvarausta). Otamme myös varausmaksun aina etukäteen hiustenpidennyksissä (noin 30% työn hinnasta ellei toisin sovita).

                                                                 53892573 2215345318511291 2502016104314961920 o

 • K18 leave-in molecular repair mask

  K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on patentoidun K18Peptide-peptidin sisältävä hiuksiin jätettävä hoitotuote, joka korjaa hiuksen rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen. Vaikutusaika 4 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

  • Tekee hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset
  • Korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamat vauriot
  • Tekee hiuksista vahvat, pehmeät, sileät ja kimmoisat
  • Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista
  • Optimaalinen pH 5.0 – 6.0
  • Koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset ilmaviksi
  • Sopii kaikille hiustyypeille

  Saatavana myös kotihoitotuote kolmessa eri myyntikoossa.

  TÄMÄ KANNATTAA KOKEILLA :)

  K18 hoito omana käsittelynään 49-79€

  käsittelyn yhteydessä 25-25€

  273937144 2836756166622365 4281244677853789225 n

   

Takaisin