Jane Iredale mineraalimeikit

Tervetuloa OasiSpahan tutustumaan mineraalimeikkien ihanaan maailmaan!

Teemme meikkaukset korkealaatuisilla, allergiaystävällisillä Jane Iredalen mineraalimeikeillä, jotka hoitavat ihoasi! Jane Iredalen tuotteet ovat puhtaita luonnonmineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, tai mineraaliöljyjä. Kemiallisia säilöntäaineita kuten parabeeneja ei myöskään ole käytetty eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.

Tuotteilla saat kauniin, kuulaan ja luonnollisen meikin joka kestää koko päivän. Meikkipohjat sisältävät aurinkosuojan 17-20, eivät tuki ihohuokosia eikä pakkaudu juonteisiin. Jane Iredalen kosmetiikka on sopivaa herkälle iholle, allergikoille sekä aknesta kärsiville, sillä mineraalimeikit ehkäisevät ja parantavat ihon tulehduksia. Ne ovat erittäin hyvin peittäviä ja vettä hylkivinä kestävät hikoilun ja jopa uinnin valumatta (vesiliukoista ripsiväriä lukuun ottamatta).

Meiltä on saatavana kaikki Jane Iredale sarjan tuotteet tilaustavarana, eli viimeistään kahden päivän kuluessa. Jonkun verran perustuotteita meiltä löytyy heti varastosta. Tule rohkeasti kysymään!  

07 30 16 Holiday InternationalFriendshipDay detail

Kauneusvartissa etsimme maksutta sinulle sopivat meikkituotteet 
(varaa tähän aika aina puhelimitse, jotta voimme rauhassa katsoa sinulle sopivat tuotteet). Tunnissa taas loihdimme meikin niin juhlaan kuin arkeen. Meillä tarjolla myös meikkiopastusta (1,5h 75€) jonka aikana autamme sinua löytämään itsellesi sopivia sävyjä, sekä pyrimme yksillöllisesti auttamaan juuri niissä ongelmissa mitä sinulla on meikin kanssa tullut vastaan. Meikkiopastus räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Varaathan aikasi etukäteen suoraan puhelimitse:

Jonna Hakala puh. 0408383930 tai www.timma.fi/oasispa

www.janeiderale.fi

Takaisin