Uudet tuulet puhaltaa..

spa2

Nyt korkataan blogineitsyys ja tehdään historiaa sen tiimoilla. Rakastan kirjoittamista ja sen kautta minulle on luontevinta käsitellä ja sisäistää asioita paremmin. Joskus tuntuu että kukaan ei ymmärrä mitä yritän sanoa, niin silloin kirjoitus voi olla se pelastava tekijä.

Työssäni parturi-kampaaja-kosmetologina tämän kymmenen vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja olen miettinyt pitkään miten voisin sitä jakaa myös eteenpäin. Yhtenä kauniina päivänä koin jonkinlaisen herätyksen siihen että minun pitää perustaa blogi. Yleensä en sulattele asioita ihan näin kauan, mutta tämän projektin kanssa meni aikaa. Mietin monen monta kertaa että uskallanko? Kehtaanko? Jaksanko? ja aika paljon muitakin asioita tulvi tuolta mieleni syövereistä. Tänään kuitenkin olen tässä kirjoittamassa ensimmäistä tekstiäni, jonka piti olla vain pieni tervetuliais tervehdys (joka hieman venähti pidemmäksi ;).

Kanssani blogin saloihin uppoutuu myös ihana uusi kollegani Nita Tapio, jonka kanssa aloitan yhteistyön vuoden vaihteessa. Ja kerrottakoon vielä tähän yhteyteen siitä että Beauty Park siis muuttaa nyt vuoden vaihteessa Puutarhakadulta Pispalaan. Uusi osoite on Pispalan Valtatie. Uudet tuulet siis puhaltaa moneltakin eri kantilta ja suunnalta. Paljosta on joutunut luopumaan jotta tämä saatiin mahdolliseksi, mutta uskon niin vahvasti siihen että joskus on vaan paras ja ainoa ratkaisu luopua jostain, jotta jotain vielä hienompaa voi syntyä tilalle.

Uudessa liiketilassa aiomme panostaa erityisesti asikkaiden yksilölliseen palveluun, sekä rentouttavaan yleisfiilikseen. Haluamme olla ajan hermoilla ammatillisissa asioissa ja palvella myös sitä kautta asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Otamme vastaan toiveita myös asiakkailta hyvin mielellämme. Toivomme suuresti että kaikki vanhat asiakkaamme löytävät meidät jatkossakin, ja tietenkin haluamme palvella hyvin kaikki uudet asiakkaat myös. Vaikka sijainti poistuu keskustasta 2km pois niin koemme että uuteen paikkaan on yhä helppo saapua, koska liikkeen edessä on ilmaista parkkitilaa asiakkaille sekä vieressä muutenkin ilmaisia parkkipaikkoja (myös julkiset kulkee ihan liikkeen viereseiltä pysäkiltä erittäin hyvin).

Nyt on tämän yrittäjä-äidin aika painua pehkuihin, vaikka aika tavalla innostaisi kirjoitella vaikka mitä vielä. Jätetään kuitenkin asiaa seuraavaan postaukseenkin. Hei ihanaa uutta viikkoa just sulle <3 Olet niin ihana juuri tuollaisena kun oot <3