Nyt tuntuu kotoisalta

26168305 10155061370480703 6779274872513874945 n

Pitkä uurastus muuton kanssa alkaa olla loppusuoralla. Kroppa on täynnä mustelmia ja kädet on rikki, mutta oli se kaiken sen arvoista. Nyt kun on päässyt muutamia asiakkaita tekemään, niin on huomannut sen miten iso vaikutus ympäristöllä onkaan kaikkeen. Hassua miten oma inspiraatio ja luovuuskin jotenkin toimii paremmin täällä pispalan omassa flow:ssa. Saatan olla hieman maalaishenkisempi ihminenkin ja se voi vaikuttaa asiaan. Joskus olen miettinyt tätä meidän kauneudenhoitoalaa että onkohan siinä joku juttu olemassa miksi joku menestyy ja toinen ei, vai johtuuko se siitä että pitää löytää ympärilleen ne oikeat ihmiset.

Vietän itse hyvin paljon enemmän aikaa asiakkaideni kanssa kun esimerkiksi oman mieheni tai omien ystävieni kanssa, ja sitä tulee miettineeksi joskus kuinka hienoja tuttavuuksia tässä on saanutkaan aikaan. Joku joskus kyllä sanoi ettei koskaan saisi tulla liian läheiseksi asiakaan kanssa, mutta itse en ole miettinyt asiaa niin koskaan. Ennemminkin haluaisin miettiä että elämä on elämistä varten ja jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Kuinka paljon näiden vuosien aikana olenkaan oppinut näiltä ihanilta asiakkailtani kaikenlaisia asioita. On saatu hyviä reseptejä niin ruokiin kuin parisuhteisiin, on puitu vaikka mitä juttuja.

Kyllä itse uskon siihen että tämä on jonkinlainen kutsumusammatti, koska olen tämän kymmenen vuoden aikana (joka muuten tulee tänä vuonna mittariin yrittäjänä meikäläisellä) tavannut monenlaisia yrittäjiä tai sellaiseksi aikovia. Yritysmaailma on todella kovaa ja karua. Sen varmasti saa näyttämään suhteellisen helpolta kun on yrittäjänä alalla jota rakastaa paljon ja josta nauttii, mutta kyllä meilläkin on ne kaikki yrittäjän pelot ja ahdistukset mitä on isommillakin yrityksillä. Tämän kaiken vuoksi on ehdottoman tärkeää ettei sitä kallisarvoista aikaa hukata murehtimalla että olisko pitänyt tai sitten kun.

Pispala on siis herättänyt meissä ajatuksia, mutta lähinnä hyviä sellaisia. Jatkossakin toivon että saan nauttia tästä työstä ja sen antimista vielä mahdollisimman pitkään (vaikka minähän nyt en tule eläkkeelle koskaan pääsemäänkään). Toivon että te kaikki ihanat löydätte meidät jatkossakin ja toivon että uskaltaudutte kokeilemaan meidän palveluita laajemminkin (koska nyt meillä on niin hyvät puitteet kaikkiin tarjoamiimme palveluihin).

Ai niin, avajaiset lähestyy joten muistakaahan seurata meitä facebookissa @beautypark.kauneuskeskus

Peace, love and understanding <3