Avajaiset lähestyy!

13450194 1046572872086406 4919066105040464758 n

Vihdoin olemme saaneet avajaispäivän lyötyä lukkoon ja tämä on siis 10.2 lauantai. Hieman olemme jo ohjelmaa saaneet kasaan ja meillä on ilo ilmoittaa että saamme paikan päälle huippumeikkaaja Ilkka Ruotsalaisen tekemään meikkejä. Ilkalta varmasti saa paljon vinkkejä omaan meikkaamiseen. Olemme sopineet että Ilkalle pitää ajanvaraukset tehdä etukäteen koska aikoja vain rajoitettu määrä (ajat välille 10-16 ja 45min per meikki). Meikin saa veloituksetta kaikki jotka ostaa Jane Iredale meikkipohjan nyt tai viimeistään tuolloin 10.2 (pohjan arvo noin 57€ ja sopii myös että ostaa muita Jane Iredale tuotteita vastaavalla summalla). Eli nyt jos koskaan kannattaa tutustua ihanaan Jane Iredale mineraalimeikkien maailmaan.

Lifestyle GardeningLips detailAikoja meikkiin Ilkalle voi kysellä suoraan meiltä vaihteesta puh. 0442976663 tai minulta spostilla: jonna@beautypark.fi

Paikan päällä myös meikkaajamme Henna Luoma-Aho opastaa meikkien kanssa ja tekee pikameikkejä halukkaille. Eli varmasti kaikille halukkaille jotain riittää, mutta Ilkan ajat menee kuumille kiville sen tiedän.

Olen tässä hieman pohtinut tätä meikkien suurta suurta tarjontaa, joka meillä nykyään on maailmassamme. Monet kerrat kuitenkin olen siihen havahtunut kuinka usein opastus jää hyvin vähälle, ja moni käyttäjä kyllä haluaisi käyttää meikkejä oikein mutta oppeja siihen ei vain ole. Haluamme jatkossakin panostaa meillä parkissa siihen että jokainen Jane Iredale asiakkaamme saa yksillöllistä palvelua. Esimerkiksi meikkauksen yhteydessä meillä on aina tapana kertoa mitä teemme ja miksi (koska se opettaa myös paljon asiakkaalle). Ja tietenkin meidän meikkiopastus palvelu on aivan loistava mahdollisuus sellaiselle, joka oikeasti haluaa perusteellisemmin vielä vinkkejä omaan meikkaamiseen.

Kun haluat ostaa meiltä Jane Iredale meikkejä voit suoraan poiketa liikkeellemme, mutta suosittelemme aina ensisijaisesti että varaat ilmaisen meikkivartti ajan meiltä puhelimitse 0442976663 jotta voimme palvella sinua täydellisesti.

Ja vielä palatakseni avajaisiin, haluamme tuoda avajaisissa tietenkin esille kaikki palvelumme joten meille on tulossa myös ihana vieras nimeltä Marianne Kankaisto (personal trainer) joka jakaa paikan päällä vinkkejä hyvinvointiin ja treenaamiseen. Mariannella on myös tarjouksia avajaisissa joita voitte hyödyntää. Urheiluhierojamme Nita Tapio tekee tiivistä yhteistyötä Mariannen kanssa. Täten voitta aina luottaa että jos on tarvetta laajemmalle palvelulle kehon huollon tms suhteen, niin meiltä varmasti saat jatkohoito-ohjeet jotka auttaa juuri sinua omassa hyvinvoinnissasi.

26905841 10156003896079904 452455135 o2

Me asennamme nyt mietintämyssyt syvälle päähämme parkin porukan kesken ja mietimme mitä kaikkea muuta kivaa me keksimme avajaisiin teidän iloksenne. Toki kannattaa tulla poikkeen paikan päällä jo ennenkin koska pieni oma aika on aina paikallaan ihan jokaiselle, oli se sitten hiusten parissa tai vaikka hieronnassa. Toivomme että uusi työpaikkamme muokkautuu oikein ihanaksi ja kotoisaksi jonne teidän kaikkien on helppo ja kiva tulla. Olemme jo hieman yrittäneet huomioida sitä että odotustilassa on suhteellisen mukava löhötuoli johon voi jäädä istumaan ja nautiskelemaan palvelun päätteeksi, jos niin halajaa. Tarjolla on aina teetä ja kahvia  sekä pientä makiaa, joten kyllä kelpaa istuskella.

Hieman haluan vielä puhua tuosta uudesta systeemistämme kun nyt olemme tosiaan aivan uudenalaisissa tiloissa verratten vanhaan paikkaan ja porukkaakin on vähemmän töissä. Meillä tosiaan on nyt jonkun verran enemmän myös kosmetologisia hoitoja ja hierontaa jonka aikana mielellään ei asiakkaasta tahdo käsiään irroittaa (koska jokainen varmasti ymmärtää sen että hemmottelu katkeaa siihen jos esim hieronnan lopettaa kesken ja juoksee esim puhelimeen). Toivomme siis ymmärrystä tähän asiaan että puhelimeen ei esim pääse vastaamaan heti (mutta jos on kiireellinen asia niin kannattaa jättää viesti, niin palaamme heti sen nähtyämme). Haluamme palvella jokaisen asiakkaan niin hyvin kuin se suinkin on mahdollista, ja jokainen varmasti sen ymmärtää. Meillä on myös tuo nettiajanvaraus nyt saanut suuren suosion josta olemme hyvin kiitollisia. Sitä kannattaa jatkossakin käyttää niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista. Nettivarauksessa on hyvin kätevä myös tuo lisätieto kohta jonne voi kirjoittaa viestin, jos on epävarma jostain asiasta niin sinne vaan viesti ja näin me tiedämme varaammeko vähän extra-aikaa tms.)

Nyt minäkin lähden viettämään tätä ainokaista yrittäjän vapaapäivää ja tahdon vielä kertoa että olen täynnä rakkautta tästä kaikesta uudesta. Niin onnellinen olen. Ja kiitos siitä kuuluu teille kaikille ihanille asiakkaille. Ilman teitä ei olisi meitä. Tulkaahan kaikki juhlimaan siis kanssamme tätä uutta ihanuutta 10.2 la (ja olkaa kuulolla kun vielä paljon uutta infoa on tulossa tämän tapahtuman suhteen).

07 30 16 Holiday InternationalFriendshipDay detail2